Услуги

В днешното забързано ежедневие кому остава реалното време необходимо, за да се погрижи качествено за чистотата в дома си? Винаги се чисти “на парче”, винаги нещо остава за утре или за другия път… стига толкова компромиси с уюта в дома Ви! Сега фирма Авитохол е тук за да се погрижи за Вас. Нашите професионалисти се стремят в максимална степен да удовлетворим изискванията и на най-взискателния клиент. Изберете услугите на Авитохол!

Независимо от това, какви услуги желаете, можем да предложим комплексно, абонаментно или частично почистване. Нашият опит, специализираното ни оборудване, на водещи фирми в областта на почистващата техника, както и мотивацията за постигането на фантастични резултати са Вашата гаранция, че Вашият апартамент или къща ще блести от чистота дори и след само едно почистване на дома от нашите професионални чистачи.

Ако желаете Вашият дом да получи качествената и детайлна услуга, която заслужава то свържете се с нас. За ваше улеснение и удобство можете да изберете както и еднократно посещение за почистване на Вашия дом, така и възможността за абонамнентно почистване на атрактивни цени.
Имайки предвид времето и енергията отделени на работното ни място, то знаем и ползите от това Вашият офис да бъде по-предразполагащ и с приятна атмосфера. Именно за да постигнем тази цел нашите експерти в почистването ще дадат най- доброто от себе си, за да въведат ред и блясък във Вашия офис. Разчитайки на нас ще постигнете една по- приятна и предразполагаща среда за продуктивна работа.
Изберете услугите ни и се Свържете се с нас на 0988 30 21 25, за да обсъдим Вашите нужди и желания, за да сте бързо и лесно на чисто . От Авитохол сме готови да Ви предложим различни варианти и ценови оферти, които преди всичко да отговарят на изисквания ви. Доверете се на експертите в почистването на домове и офиси в София!